Bli med på Tine fotballskole i Gui Sportsklubb i uke 25 og uke 32

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 10. Feb 2021

Vi fortsetter med suksessrike TINE fotballskole i Gui Sportsklubb fotball. Vi inviterer alle gutter og jenter født fra 2010-2015 til å delta på et av årets store høydepunkter i Heggedal og Vollen.

Meld deg på her >>

 Tine Fotballskole foregår på både Arnestad Idrettspark (Vollen) og Gjellum stadion (Heggedal) i både uke 25 og i uke 32  mandag-fredag fra kl. 09:00-15:00.

 I uke 25 (20/6 – 24/6) uka etter skoleslutt i juni. 

Deltagerne kan velge om de vil delta på Arnestad 

idrettspark eller Gjellum stadion.

• I uke 32 (8/8 -12/8) som er uken før skolestart i 

august. Deltagerne kan velge om de vil delta på  Arnestad idrettspark eller Gjellum stadion. 

Vi vil i år servere både mat og frukt. Vi deler inn i faste grupper og med faste instruktører.

Om det skulle bli få deltakere på de to eldste kullene (2010-11), vil de kanskje bli slått sammen til en gruppe på et av stedene (Arnestad eller 

Gjellum). Dette for å kunne opprettholde et godt tilbud. Dersom dette blir aktuelt, vil info i så fall komme i god tid før oppstart. Og med mulighet for transport mellom stedene.

• Tine Fotballskole foregår på de to flotte kunstgressbanene på Arnestad og på Gjellum i Heggedal som er oppgradert med nytt dekke og ny 7-er bane i tillegg til hovedbanen. Man velger sted ved påmelding.

• Alle deltakerne får sin egen t-skjorte, sekk, fotball og drikkeflaske som brukes under fotballskolen.

• Instruktørene vil bli ledet av trenere fra vårt Telenor Xtra FFO i Gui SK fotball og vil bestå av ungdomstrenere fra Gui Sportsklubb.

Instruktørene har god erfaring med spillere på alle nivåer. Og som sørger for at samtlige spillere trives godt og får differensierte sportslige utfordringer i forhold til korona regler som til hver tid  er gjeldende på fotballskolen. 

• Vi har egne jente trenere og stort ekstra fokus på jentene!

• Deltakerne vil gjennom uken få øvd seg på overordnede temaer så  som føring/finter, pasningsspill, forsvarsspill og score mål.


• Vi vil fortsetter suksessen fra siste årene – med kortere- og flere  økter per dag - alt for å opprettholde en god og variert aktivitet  gjennom hele dagen.

• Vi garanterer fine forhold, et meget bra sportslig opplegg og med mye lek og moro

For de yngste deltakerne (gjelder 2014 og 2015) er det mulig å melde på etter barnets interesse for fotball og vi prøver å dele inn i grupper tilpasset  dette. På den måten kan vi tilfredsstille alle behov, både de som er kjempe interessert i fotball, og de som bare er litt interessert i fotball og vil drive med noen andre leker i tillegg. Til alle nye og alle erfarne deltagere: Velkommen skal dere være!

PRIS pr. deltaker er kroner:

o Kr 1.490,- for hel uke (uke 25 og 32) pr. deltager pr uke i tidsrommet fra kl. 09:00-15:00.

o Kr 1.690,- for hele uke (uke 25 og 32) pr. deltager pr uke i  tidsrommet fra kl. 08:00-16-:00.

o Kr 2.600,- for begge ukene pr deltaker i tidsrommet fra kl. 09-00-15:00.

o Kr 3.000,- for begge ukene pr deltaker i tidsrommet fra kl. 08:00-16:00.

Det er mot et tillegg i prisen på kr 200,- pr uke, mulig å levere spillere tidligere og hente spillere seere enn det oppsatte programmet. Spillere kan da leveres fra kl. 08:00 og spillerne må hentes senest kl.16:00. Mellom kl. 08:00-09:00 og 15:00-16:00 vil spillerne være under voksent oppsyn - men det er ingen organisert aktivitet i dette tidsrommet. 

Påmelding skal skje via eget påmeldingsskjema som sikrer at vi får inn de nødvendige opplysninger. Etter at deltager er påmeldt via dette skjema, får man en bekreftelse på e-post. Husk å sjekke søppelpost også (mail bekreftelse kan havne der).

Betaling av deltakeravgift skal skje til konto: 1503.73.37207

Husk å skrive barnets navn i merknad ved betaling.

Har dere spørsmål, ta kontakt med Sportslig leder Gui SK fotball, Svein Roar Aandal på mail: sveinroar.fotball@guisk.no


Påmelding her >> 

 1 Kommentar

Ny medisinsk samarbeidspartner til Gui fotball

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 17. Jun 2020

Vi er meget godt fornøyd med å få med oss NaprapatGruppen - Asker sportsklinikk på laget.

GUI - fotball har over tid vært på utkikk etter en medisinsk samarbeidspartner som har erfaringer med fotballskader og idrettsskader. Ved å nå inngå et samarbeid med NaprapatGruppen- Asker sportsklinikk får vi en helt unik kompetanse på idrettsskader.

NaprapatGruppen - Asker sportsklinikk hadde i årene 2005 - 2008 et samarbeid med Vollen-Heggedal sitt A-lag der klubben var meget fornøyd med jobben de gjorde. Årene 2008 -2018 hadde klinikken det medisinske ansvaret i Asker fotball herrer. Vollen sitt A-lag har jevnlig gjennom årene også benyttet klinikken. NaprapatGruppen - Asker sportsklinikk har over flere år bygd opp en solid kompetanse der alle terapeutene har erfaring med å jobbe med idrettsskader og særlig fotballskader

Fra slutten av august vil de på klinikken i Asker starte opp med åpne timer for alle medlemmer i GUI sportsklubb fotball. Klubben vil også få verdifull kursing samt medisinsk utstyr gjennom avtalen. Vi er glade for at dette blir et tilbud til hele klubben sier NaprapatGruppen - Asker sportsklinikks innehaver Espen Rustgaard.

Vi i GUI - fotball har vektlagt kompetanse og bredde i behandlingstilbudet klinikken tilbyr som de viktigste ved valg av samarbeidspartner. Klinikken tilbyr blant annet trykkbølgebehandling, diagnostisk ultralyd, ultralydveiledede behandlinger, såletilpasning for å nevne noe. Les mer om deres behandlingstilbud på www.sportsklinikk.no og www.naprapatgruppen.no.

Vi ser frem mot et godt samarbeidmed NaprapatGruppen - Asker sportsklinikk til nytte for alle våre medlemmer tiden som kommer.Velkommen til Tine Fotballskole uke 26 og 32

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 29. Mai 2020

Etter nøye overveielse har vi i Gui Fotball besluttet å gjennomføre TINE-fotballskole første uke etter skolen er ferdig i uke 26 (22-26 juni) og i uke 32 (3-7 august). Det blir selvfølgelig innenfor myndighetenes retningslinjer og etter gjeldende forskrift fra Kommuneoverlegen i Asker. Dette betyr at det blir noen restriksjoner, blant annet at deltagerne må ha med egen mat. Videre vil vi ha flere instruktører og dele opp fotballskolen med aktivitet både på Arnestad og Gjellum. 

Alle foreldre skal kunne være trygge på at gjeldende smitteverntiltak ivaretas på en betryggende måte.
Påmelding til fotballskolen skjer her: 

https://guisk.explendo.no/produkt/b2bf6a06