Gui Sportsklubb - Fotball

Gui Sportsklubb - Fotball

Ny medisinsk samarbeidspartner til Gui fotball

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 17. Jun 2020

Vi er meget godt fornøyd med å få med oss NaprapatGruppen - Asker sportsklinikk på laget.

GUI - fotball har over tid vært på utkikk etter en medisinsk samarbeidspartner som har erfaringer med fotballskader og idrettsskader. Ved å nå inngå et samarbeid med NaprapatGruppen- Asker sportsklinikk får vi en helt unik kompetanse på idrettsskader.

NaprapatGruppen - Asker sportsklinikk hadde i årene 2005 - 2008 et samarbeid med Vollen-Heggedal sitt A-lag der klubben var meget fornøyd med jobben de gjorde. Årene 2008 -2018 hadde klinikken det medisinske ansvaret i Asker fotball herrer. Vollen sitt A-lag har jevnlig gjennom årene også benyttet klinikken. NaprapatGruppen - Asker sportsklinikk har over flere år bygd opp en solid kompetanse der alle terapeutene har erfaring med å jobbe med idrettsskader og særlig fotballskader

Fra slutten av august vil de på klinikken i Asker starte opp med åpne timer for alle medlemmer i GUI sportsklubb fotball. Klubben vil også få verdifull kursing samt medisinsk utstyr gjennom avtalen. Vi er glade for at dette blir et tilbud til hele klubben sier NaprapatGruppen - Asker sportsklinikks innehaver Espen Rustgaard.

Vi i GUI - fotball har vektlagt kompetanse og bredde i behandlingstilbudet klinikken tilbyr som de viktigste ved valg av samarbeidspartner. Klinikken tilbyr blant annet trykkbølgebehandling, diagnostisk ultralyd, ultralydveiledede behandlinger, såletilpasning for å nevne noe. Les mer om deres behandlingstilbud på www.sportsklinikk.no og www.naprapatgruppen.no.

Vi ser frem mot et godt samarbeidmed NaprapatGruppen - Asker sportsklinikk til nytte for alle våre medlemmer tiden som kommer.


0 Kommentar

Velkommen til Tine Fotballskole uke 26 og 32

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 29. Mai 2020

Etter nøye overveielse har vi i Gui Fotball besluttet å gjennomføre TINE-fotballskole første uke etter skolen er ferdig i uke 26 (22-26 juni) og i uke 32 (3-7 august). Det blir selvfølgelig innenfor myndighetenes retningslinjer og etter gjeldende forskrift fra Kommuneoverlegen i Asker. Dette betyr at det blir noen restriksjoner, blant annet at deltagerne må ha med egen mat. Videre vil vi ha flere instruktører og dele opp fotballskolen med aktivitet både på Arnestad og Gjellum. 

Alle foreldre skal kunne være trygge på at gjeldende smitteverntiltak ivaretas på en betryggende måte.
Påmelding til fotballskolen skjer her: 

https://guisk.explendo.no/produkt/b2bf6a06 


0 Kommentar

A-laget søker sylskarp penn!

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 6. Jan 2019


Vil du bli med på innsiden av landet kuleste breddegarderobe?

Heggedal Fotball i 4.divisjon søker en person med sylskarp penn som kan overta web-ansvaret for a-laget.

Din jobb vil være å lage kampreferat både fra benken og banen, styre vår meget operative Twitter-konto under kamper og legge ut kule bilder på vår stadig voksende Instagram-konto.

Høres dette spennende ut?


Bor det en skribent i deg? Vil du bli med på moroa hver tirsdag klokken 20.15 gjennom sesongen i 4.divisjon - som også i år inkluderer kvalifisering til NM?

Kontakt: d_vegel@yahoo.no - 90732039 om du er interessert!

0 Kommentar

Her er a-lagets nye hovedtrener

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 4. Des 2018

Fredrik Bøe er ansatt som ny hovedtrener for Heggedal Fotballs a-lag. Bøe, som de siste årene har styrt midtbanen som kaptein, får med seg Atli Heimisson som sin assistent.

Duoen er begge godt kjent i bygda, da deres daglige virke er på Hovedgården Ungdomsskole.

Det tror Fredrik vil være en fordel, så nå fokuset skal være på å satse mer på lokale unggutter opp mot a-laget.

- Jeg føler jeg har god oversikt over de fleste spillerne her i bygda, og det tror jeg vil være en fordel for meg, sier den nyansatte treneren, som også føler en viss stolthet over å ha blitt a-lagstrener for 1389s stolthet.

- Det er klart jeg er stolt, denne bygda er en viktig del av meg, og har vært de siste årene, og jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på jobben skikkelig, sier Bøe, som allerede nå er i gang med frivillig trening for både a-laget og Heggedal 2, før a-lagsgutta møtes til pre season i januar. 


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline