- Morsomt med femte, gutta!

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 18. Mai 2017

Til de som ikke har fått det med seg: Heggedal har et a-lag som bøtter inn mål om dagen. Kveldens kamp var intet unntak. Hvis du fortsetter å lese dette referatet, så finner du også ut hvor mange mål som fant veien til nettmaskene i aften.

18.mai. Ikke akkurat fotballens festdag. Kunne ikke kretsen vært joviale mot oss femtedivisjonsspillere og satt opp match 16.mai-kamp slik en gjør det i andre deler av landet? Publikum hadde trolig møtt opp i hopetall da. For det var dagen derpå på Gjellum i aften. Været var tungt. Matta var bløt. På tribunen telte vi 30-35 lojale publikummere. Pluss Monica og Torill. De er alltid der. Alltid på match. Som ekte heggedalskvinns skal og bør være.

For kjekkasene fra a-lagsgarderoben hadde tatt det pent på 17.mai- skulle en tro kampens løp.

Og som vanlig var det elleve staute karer som ble sendt utpå for å krige inn tre nye poeng. Følgende elleve fikk æren fra start: Torgersen, Småhaug, Strand, Hansen, Mosveen, Abbas, Bøe, Gundersen, Røisland, Tømmernes og Atli.

Kveldens motstander derimot. Luka FK fra Oslo. De mønstret elleve mann. Nøyaktig. Ingen trener og en utespiller med feil drakt. Det ble også rapportert inn før kampstart at en av bortelagets startende spillere kom direkte fra heisatur i Thailand og til Gjellum.

- Vær fornøyde med at vi stiller lag i det hele tatt, kom det fra en av gjestenes spillere før kampstart.

Rammen var dermed satt.

Og allerede like etter avspark oppstod det dramatikk. Ballen hadde ikke nok luft. Vi prøver på nytt. Femtedivisjon, der altså. Og vi smeller til fra start.

2 min: Fantasykongen Espen Røisland nikker en corner like over.

3 min: Veteran og lagets eldste, Zishan Abbas sender et langskudd i tverrliggeren.

4 min: Fra benken foretar Petter Lunde en analyse av Steinar Hansens utseende. - Han ligner veldig på komiker og programleder i fjernsyn, Henrik Elvestad.

- Han er tynn i det korte håret sitt, høres det også fra benken. Det er usikkert hvem som kommenterte akkurat det.

10 min: Jan Tømmernes har våknet. Rundet keeper og setter inn 1-0. Lekent.

15 min: Mannen som er inne i sin attende sesong med logoen på brystet, Zishan Abbas, blir felt i Lukas sekstenmeter. Straffe. Soleklart. Fra straffemerket er kaptein Fredrik Bøe iskald. Setter ballen i mål og gjennom nettet. Det må teipes. Men vi leder 2-0.

23 min: Luka scorer, men dommeren annullerer. Offside.

32 min: Atli setter inn 3-0 og det later til at den gode stemningen fra 17.mai i går vedvarer utover 18.mai-kvelden.

Vi tar pause med en komfortabel ledelse. Kveldens "Nærmest Krysset" blir Petter Lunde. Vi gratulerer.

Første kvarteret av andre omgang er ikke verdt mye tekst. Vi hopper derfor til minutt 63. 4-0. Signert Jan Banan Tømmernes. For det var aldri tvil i aften. Lukas elleve mann ble redusert til ti da skader inntraff gjengen fra Oslo. På hjemmelagets benk var stemningen god. Det var snart duket for en debutant.

En debutant som ikke hadde egne leggskinn, bar preg av noen rolige nerver, samt mange oppmuntrende ord fra lagkameratene. Tidligere Iskriger Erik Follestad Johansen skulle inn. Kjenne på nivået. På stillingen 4-0. Det kunne jo ikke gå galt?

77 min: Folle entrer matta til øreduvende jubel fra hjemmelagets benk. Gratulerer med debut, Folle!

81 min: Jan serverer Atli som chipper inn kveldens femte mål. Galant. Iskaldt.

84 min: Folle får sin første og eneste touch på ballen når han måker et nydelig femmeterspark over midtbanen. - En bunnsolid femmeter, konkluderes det på benken.

86 min: Denne gangen er det kaptein Bøe som serverer vår målkåte islending. Atli gjør det igjen. Kaldt. Rolig. Som skjæra på tunet. Ny chip. 6-0. Tennissiffer på Gjellum.

90 min: Nytt frekt angrep av hjemmelaget. Denne gangen tar Atli servitørrollen. Foran mål venter en trippende Petter Lunde (samt et par andre grønnkledde som ivrig vil melde seg på scoringsorgien). Men det er Lunde som får siste ord. Måker inn 7-0. Dommeren har sett nok. Publikum har sett nok.

Vi holder nullen. Vi scorer syv. Tar tre poeng. Og rusler fornøyde av matta. Siggen kliner litt med en kvinne (vi antar det er dama) og innser trolig at han får tøff kamp om keeperplassen fremover.

Torsdag 1.juni er det nye muligheter. Da ønsker vi Teisen IF velkommen til Gjellum. Vi håper på strålende vær. Masse heggedølinger på kamp. Lag liv. Kjøp kaffe og vaffel. Støtt gutta fra 1389. Så lover vi flere mål og mye moro.

Heggedal-Luka 7-0 (3-0)

Gjellum stadion: 35 tilskuere

Mål: 1-0 (10.) Tømmernes, 2-0 (15.) Bøe (straffe), 3-0 (32.) Atli, 4-0 (63.) Tømmernes, 5-0 (81.) Atli, 6-0 (86.) Atli, 7-0 (90.) Lunde.

Marsipan!


Det oppstod for øvrig draktkrøll i dag da kjekkas Lasse Rademacher måtte låne ut sin drakt nummer ni til Gunde. Da også nummer 17 var i bruk - måtte Rademacher entre matta med det noe utradisjonelle nummeret 171.Eget gress

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 20. Apr 2017

Endelig var påsken over. En lang og seig påske. For a-laget sparket i gang sesongen for over to uker siden. Så var det duket for ferie. Det passer dårlig med ferie og fotballfri etter en seriekamp. Det skjønner de fleste. Så var spørsmålet hvem som hadde brukt ferien best. Heggedal eller Grüner IL som var årets første gjester på den tynnslitte kunstgressmatta på Gjellum.

Vi har gledet oss i flere dager. Trippet rundt. Hatt gode treninger. Det er noe eget ved å spille på Gjellum. Matta kunne dog vært byttet ut for lengst (håper dere leser dette i Asker Idrettsråd). Den sure vinden (fra Vollen). Vaflene. Kaffen. Kiosken - med nye kioskdamer for sesongen. Folka på tribunen. Alle trofaste støttespillere. Endelig var det dags. A-laget fra 1389 var tilbake.


Det er kanskje ikke lov å nevne det i et kampreferat, men et kjent bettingfirma kjørte odds på oss før kamp. Webred fikk aldri sjekket den oddsen, men bare det å bli nevnt er jo stort for et lag som spiller i divisjon fem.

Følgende elleve fikk æren av å starte årets første hjemmekamp: Torgersen, Småhaug, Berglund, Strand, Hansen, Abbas, Mosveen, Bøe, Hellman, Heimisson, Lunde.

På benken satt: Korslund, Helseth, Nielsen, Engesvik og Evans.

Avspark.

3.min: Atli sender avgårde et vådeskudd.

6.min: Mosveen kaster ulltrøyen og viser overkroppen til Gjellums kvinnelige fanskare. De kommer helt sikkert tilbake neste hjemmekamp.

7.min: Reserve Fredrik Korslund slentrer ned i rolig ganglag og finner plassen sin på benken. Korslund har mikset seg en proteinshake i garderoben. - Tipper han har snudd kjerringa, melder Robin Evans fra venstre benk.

9.min: Mosveen, uten ulltrøye, leverer en kandidat til årets beste mottak i fart. I hvert fall i følge juniortrener og bondesønn Anders Helseth, som er i det humoristiske hjørnet - også i aften.

Rent spillemessig var det dog lite å skrive hjem om det første kvarteret. Vi snur tiden fremover.


20.min: Zishan Abbas, med nylakkerte sko (i fargen grønt) finner kaptein Fredrik Bøe. Bøe gjør som i serieåpningen. Setter ballen i mål. 1-0.

Og det var strengt tatt ikke så veldig mye mer som skjedde denne omgangen.

- Noe av det tristeste jeg har sett, melder innbytter Michael Nielsen i pausen. Nielsen, som er kjent for å smelle ballene i krysset i pausen, valgte for første gang i HILs historie å avlyste "Nærmest Krysset" i pausen, grunnet svake bidrag.

Det skal også nevnes at nevnte Korslund holdt på å få gult kort av dagens kampleder, da han ved en feiltakelse hadde tatt på seg dommerens vanter i løpet av første omgangen.

- Det der er nesten gult kort, kunne mannen med kortstokken melde, med et glimt i øyet, før han tok seg en fortjent hvil i dommergarderoben.

Andre omgang.

De drøyt femti tilskuerne på Gjellum hadde knapt satt seg før Grüner hadde vært på ferde i kampens andre del. Kvitteringen var et faktum. 1-1 og lillatrøyene fra hovedstaden jublet hemningsløst.

Og det var gjestene som var kvikkest i begynnelsen av andre omgang. - Det er no jævlig påskeferie over detta, kommenterte Mosveen fra benken.

For det ble litt av en støkk for hjemmelaget da gjestene fikk frispark fra tjue meter. Det skal Grüner ha. Frisparket satt. Rett i kassa. 1-2. Pent, men irriterende.

SÅ våknet hjemmelaget. Et par rotasjoner på laget. Og vipps var det et nytt lag på banen siste del av matchen. HIL jaget. Grüner falt og brukte tid. God tid.

For sjansene kom i fleng nå. Tre minutter før slutt. HIL-legende Zishan Abbas, i sin attende sesong på a-laget. Who else? På corner. 2-2. Mål og assist. Ikke verst av en 35-åring.

Og presset sluttet ikke der. Vi skaper to-tre gigasjanser, men marginene var ikke på vår side.

2-2. Slutt. Vi kom. Vi gikk. Og vi var middels fornøyde.

Det er heldigvis tidlig i sesongen ennå. Men vi er alle enige om at vi kan bedre. Med vårsola kommer måla. Poengene. Seierne. Og muligens også enda flere på tribunen?

Torsdag 4.mai er vi tilbake på eget gress. Da venter Langhus. Sees vi?

Heggedal-Grüner IL 2-2 (1-0)

Gjellum: 50 tilskuere

Mål: 1-0 (20.) Bøe, 2-2 (87.) Abbas.
Avtale med Adidas og G-Sport

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 25. Jan 2017

soccer-ball-1411839.jpg

Hei alle Heggedal IL medlemmer!

Fotballgruppa i HIL har videreført avtalen med Adidas og G-sport. Det betyr at vi har samme drakter som før.

Her vil dere se klubbkolleksjonen til HIL fra Adidas. Kolleksjonen kan prøves, bestilles og kjøpes hos G-Sport Asker. Du kan også sende forespørsel på mail til vihvi.boye@gsport.no. Enkelte produkter kan i perioder være utsolgt.

Trykk kommer i tillegg til klubbprisene. Det meste trykker vi i butikken, og det er vanligvis klart dagen etter det er kjøpt.

Ved kjøp i butikken får man 20% rabatt ved fremvisning av elektronisk medlemskort. Ved fellesbestillinger er rabatten 25%.

Klikk her for link til klubbkolleksjonen.Påmelding – Fotballfritidsordning, FFO/SFO høsten 2016

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 21. Jun 2016

HIL og Heggedal Skole fortsetter samarbeidet om fotballfritidsordning (FFO/SFO) til høsten. Målet med FFO/SFO er å skape glede, mestring, gode holdninger til fysisk aktivitet, sosial kompetanse og fotballferdigheter.

Til høsten går tilbudet til elever på 4. til 8. trinn (barn født 2007 til 2003). Hovedtrenere for FFO/SFO er fortsatt HIL-trenerne Svein Roar Aandal og Svein Roger Pettersen. I vår hadde vi med 3. klasse som prøveordning, men går bort fra det til høsten.

Oppstart høst 2016

FFO/SFO starter opp igjen tirsdag 16 august.


HIL fotballgruppa administrerer påmelding og betaling for elever fra 4. til 8. trinn som ikke går på SFO (J/G 2007, J/G 2006, J/G 2005, J/G 2004 og J/G 2003). De som allerede går på FFO trenger ikke å melde seg på på nytt.

Pris for 1 dag kr 600,-, pris for 2 dager kr 1000,-. Det betales for 11 mnd i året. Ingen betaling for juli, halv pris i august. Det er tre måneders oppsigelse.

Kontinuerlig påmelding til: Svein Roar Aandal per mail: sveinroar10@gmail.com
Kontonummer: 1503.71.09344
Navn barn:______________________________________Trinn/Gruppe__________________

Navn foresatte:___________________________________e-post:_______________tlf:______

Antall dager (sett kryss): 2:………………… 1:……………………. Tirsdag…………...Torsdag………………….For 4.-klassinger som går på SFO skjer påmelding til Heggedal Skole SFO.

Svarslipp for SFO (4. klasse) kan sendes på mail: heidi.merete.johansen@asker.kommune.no

eller med elevens ranselpost.

___________________________________________________________________________

Jeg ønsker å melde mitt barn på Fotball -SFO:

Navn:____________________________ Trinn/gruppe:______________

Antall dager (sett kryss): 2:………………… 1:……………………. Tirsdag…………...Torsdag……………….

Foresattes underskrift:________________________________________________________________