Superreserve sikret seier

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 10. Aug 2016Endelig var ferien over. Endelig rullet 4.divisjon avdeling 3 igjen. Heggedals fotballhelter tok turen til jumboplasserte Langhus tirsdag kveld, i det som skulle bli en fuktig og seig affære.

For etter en traust vårsesong med mye marginer i mot, var tenningsnivået i garderoben på topp før avspark denne regntunge august-kvelden.

Laget som gjestet Langhus kunstgress var følgende: Brualøkken (ny veterankeeper), Fossum, Gunde, Hansen, Strand, Småhaug, Vaaten, Bøe, Lunde, Hellman og Berglund.

På benken satt: Korslund, Nielsen, Meyer, Helseth, Skjellestad, Haalannd og Abbas.

Og det åpnet svakt for gjestene fra Heggedal. Allerede etter tre minutter hadde vertskapet tatt ledelsen. So much for den kampplanen. Og de kunne like gjerne doblet, men takket være Gunde på strek, holdt vi unna med en i sekken foreløpig. For gradvis inn i første omgang tok vi over matchen. Matta var tung og det så faktisk ut som HIL-gutta var de best trente i første omgang. 1-0 ble til 1-1 signert Petter Lunde, som var meget frisk i aften. Og han nøyde seg ikke med det. Et langsskudd i tverra hadde definitivt fortjent en bedre skjebne, men det skulle komme flere muligheter. Etter 29.minutter får vi straffe. Lunde prikker den sikkert i mål, som han ikke har gjort noe annet i ferien. Vi leder.

Like før pause dundrer vår svenske tanks Joel Berglund inn 3-1-ledelsen. Vi tar pause med en god følelse. Kanskje litt for god. Vi blir enige om å starte kynisk i andre omgang, men i stedet åpner vi døra og inviterer Langhus-gutta inn i matchen igjen. 1-3 blir til 2-3 og 3-3 før vi omsider våkner igjen. Regnet fosser ned, og begge lag begynner å kjenne den tunge matta. Så, et kvarter før slutt entrer partyprins Fredrik Korslund banen. Korslund er heltent etter å ha vraket seg selv i forkant av matchen grunnet manglende lyst til å spille ving. Nå entrer han som spiss, et godt valg.

For mens klokken tikker og går mot uavgjort, rager Fredrik Korslund høyest på en corner. Fire minutter før slutt. 3-4. Vi leder igjen, og vi gir oss ikke der. Partyprinsen fra Løvhaugen i Heggedal har blod på tann. På overtid banker han inn nok en scoring, og dermed sikrer vi oss tre våte og deilige poeng på veien mot den gode høstformen!

Førstkommende tirsdag ønsker vi Høybråten/Stovner velkommen til Gjellum. Kommer du?


Langhus-Heggedal 3-5 (1-3)

Langhus kunstgress: 15 tilskuere

Heggedals mål: Petter Lunde 2, Joel Berglund, Fredrik Korslund 2.Påmelding – Fotballfritidsordning, FFO/SFO høsten 2016

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 21. Jun 2016

HIL og Heggedal Skole fortsetter samarbeidet om fotballfritidsordning (FFO/SFO) til høsten. Målet med FFO/SFO er å skape glede, mestring, gode holdninger til fysisk aktivitet, sosial kompetanse og fotballferdigheter.

Til høsten går tilbudet til elever på 4. til 8. trinn (barn født 2007 til 2003). Hovedtrenere for FFO/SFO er fortsatt HIL-trenerne Svein Roar Aandal og Svein Roger Pettersen. I vår hadde vi med 3. klasse som prøveordning, men går bort fra det til høsten.

Oppstart høst 2016

FFO/SFO starter opp igjen tirsdag 16 august.


HIL fotballgruppa administrerer påmelding og betaling for elever fra 4. til 8. trinn som ikke går på SFO (J/G 2007, J/G 2006, J/G 2005, J/G 2004 og J/G 2003). De som allerede går på FFO trenger ikke å melde seg på på nytt.

Pris for 1 dag kr 600,-, pris for 2 dager kr 1000,-. Det betales for 11 mnd i året. Ingen betaling for juli, halv pris i august. Det er tre måneders oppsigelse.

Kontinuerlig påmelding til: Svein Roar Aandal per mail: sveinroar10@gmail.com
Kontonummer: 1503.71.09344
Navn barn:______________________________________Trinn/Gruppe__________________

Navn foresatte:___________________________________e-post:_______________tlf:______

Antall dager (sett kryss): 2:………………… 1:……………………. Tirsdag…………...Torsdag………………….For 4.-klassinger som går på SFO skjer påmelding til Heggedal Skole SFO.

Svarslipp for SFO (4. klasse) kan sendes på mail: heidi.merete.johansen@asker.kommune.no

eller med elevens ranselpost.

___________________________________________________________________________

Jeg ønsker å melde mitt barn på Fotball -SFO:

Navn:____________________________ Trinn/gruppe:______________

Antall dager (sett kryss): 2:………………… 1:……………………. Tirsdag…………...Torsdag……………….

Foresattes underskrift:________________________________________________________________Kladdeføre og blodpupp

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 25. Mai 2016

Det har gått litt trått i det siste. Alle storlag har en dårlig periode. Vi skriver onsdag. Dagen derpå.

Vi bød opp til dans på vår egen hjemmearena, men endte opp uten dansepartner.

Det var Frigg 2 som kom på besøk til Gjellum. Elleve Frigg 2-spillere. Ingen trener. Ingen innbyttere. I utgangspunktet burde vi løpt fra de. For vi var sterke på innbytterbenken. Og sterke på banen. Men enkelte kvelder går det bare ikke. Enkelte ganger vil ikke ballen i mål. Enkelte ganger setter motstanderlaget alt.

Og det var slik kvelden fortonet seg.

Laget som startet: Fedje, Berglund, Gundersen, Helseth, Hansen, Småhaug, Bøe, Hellman, Røisland, Korslund og Tømmernes.

På den fyldige benken satt: Gude, Rademacher, Øverbye, Øverbye, Nielsen, Vaaten, Haaland.

Det startet riktignok bra. 1-0 etter fire minutter. Jan Tømmernes. Roen senket seg over Gjellum. Vi tar en tidlig ledelse, noe vi stort sett aldri gjør. Dette måtte da gå bra? Etter 16.min står det 1-1.

Men vi tar med oss den farlige 2-1-ledelsen i garderoben til pause etter et vakkert innlegg og en fabelaktig avslutning fra Espen Røislands venstreslegge. I pausen sikrer Petter Lunde seieren i "Nærmest krysset".

Andre omgang ble en gigantisk nedtur. Frigg 2 var rutinerte. Effektive. Etter 62.min blir Fredrik Bøe meid ned. Taklingen er ikke særlig pen. Bøe skumper til Frigg-spilleren som faller lett og nominerer seg selv til en Oscar-statuett der han ligger. Gult kort. Neida. Marsjordre og vi er en mann mindre. - Blodpupp, mente kveldens kampleder.

Frigg 2 utlikner. Frigg 2 tar ledelsen. Frigg 2 vinner og reiser hjem til vestkant-Oslo med tre poeng. Fort Gjellum er truffet, men ikke senket.

Lørdag reiser a-laget til Rustad uten hovedtrener Terje Småhaug som er på vei til Vietnam for å delta i bryllup. Vi ønsker Småhaug en god reise og assistenttrener Dag M. Vegel lykke til på sidelinjen.

Rustad skal senkes. Sånn er det bare.


Heggedal-Frigg 2 2-3 (2-1)

Gjellum stadion: 54 tilskuere

Mål: 1-0 (4.min) Jan Tømmernes, 1-1 (16.min), 2-1 (34.min) Røisland, 2-2 (69.min), 2-3 (76.min)

Rødt kort: Fredrik Bøe (62.min)
Garderobevask 2016

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 2. Mai 2016

Oversikt over garderobevask finner du her: Renhold garderober 2016.docx