Fotball på SFO for 2 og 3 trinn i flerbrukshallen på Heggedal skole

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 18. Des 2017

Fotball på SFO i flerbrukshallen for 2 og 3 trinn.

 

Fra mandag 8 januar vil det være mulig for jenter og gutter født i 2009/2010 til å melde seg på fotball i SFO tiden. Fotballtreningen vil være mandager fra klokken 13.30 – 15.00 inne i flerbrukshallen. Dette er et samarbeid med Heggedal idrettslag, og treningene vil være ledet av Svein Roar Aandal, som også er leder av Heggedal fotballfritidsordningen FFO.

Assistent på økten vil være en ansatt fra SFO. Barna har med klær / fotballutstyr den dagen.

Påmelding gjøres innen 20 desember til SFO leder Heidi Merete Johansen på mail: heidi.merete.johansen@asker.kommune.no

Ved spørsmål om selve gjennomføringen av øktene, kan mail sendes til: sveinroar10@gmail.com

 

Mål:

-          Skape fotballglede, samhold, ferdighetsutvikling og gode holdninger gjennom fotballaktivitet i SFO tiden.

-          Gi et godt kvalitativt fotballtilbud til jenter og gutter på SFO i 2 og 3 trinn. Med utgangspunkt i Heggedal idrettslag sin sportsplan. Les: http://fotball.heggedalil.no/

 

Organisering:

-          Tilbudet er til barn født i 2009 og 2010.

-          Samarbeid Heggedal skole SFO og Heggedal idrettslag ved FFO.

-          Trening inne i flerbrukshallen hver mandag fra klokken 13.30  til klokken 15.00.

-          Barna følger vanlig SFO rutiner med mat og frukt.

-          Barna kan hentes fra klokken 15.00

-          Det er ingen ekstra kostnad, kun at de må være påmeldt på vanlig SFO.

-          Vi har maks antall på 24 barn på hver treningsøkt. Blir den totale påmeldingen over 24 barn, må vi lage et rotasjonssystem, sånn at alle barn får lik tid igjennom året.

 

Trenere:

-          Svein Roar Aandal fra Heggedal fotball FFO er hovedansvarlig for fotballfaglig innhold, planlegging og gjennomføringen av øktene. Denne jobben gjør han i tett dialog med leder av Heggedal SFO Heidi Merete Johansen, som sørger for at det alltid er minimum en ansatt fra SFO med på økten.

 

 

Innhold:

-          Spillerne gis et differensiert tilbud basert på nivå, innsats og motivasjon. Dette gjøres ved gruppen kan deles opp i to grupper. Men mye av aktivitet vil være felles.

-          Det legges opp til mye glede, og mye spill med og mot hverandre.

-          Øktene vil også ha innhold av koordinasjons trening. Samt at vi søker å påvirke spillernes individuelle ferdigheter basert på spillernes utgangspunkt.

-          Vi håper det blir økter som gir gode holdninger for barna, til trening og til hverandre. Som gir mestringsfølelse og lystbetont aktivitet.

  HIL Jenteakademi for årgangene 2002 til 2005

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 28. Aug 2017

Fredag 8 september kl 15.15 starter Heggedal fotball opp jenteakademiet for årgangene 2002, 2003, 2004 og 2005.

Dette blir et fotballtilbud hver fredag kl. 15.15 til kl. 16.45 i september, oktober og i november (såfremt snøfritt). Tilbudet er et prøveprosjekt og vil være gratis i denne perioden.


Vi lover full fart og gode økter. Jentene må ha et ønske om å komme for å trene, og for å utvikle sine ferdigheter. 

For å tilrettelegge for god aktivitet og gode økter, må vi vite hvem som ønsker å

være med på dette fantastiske tilbudet. Påmelding må sendes per mail til Svein Roar Aandal: sveinroar10@gmail.com


Mer info om opplegg / økter kommer etter påmelding. Påmeldingsfrist søndag
3 september.
Velkommen til fotball moro på Gjellum før helg!- Morsomt med femte, gutta!

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 18. Mai 2017

Til de som ikke har fått det med seg: Heggedal har et a-lag som bøtter inn mål om dagen. Kveldens kamp var intet unntak. Hvis du fortsetter å lese dette referatet, så finner du også ut hvor mange mål som fant veien til nettmaskene i aften.

18.mai. Ikke akkurat fotballens festdag. Kunne ikke kretsen vært joviale mot oss femtedivisjonsspillere og satt opp match 16.mai-kamp slik en gjør det i andre deler av landet? Publikum hadde trolig møtt opp i hopetall da. For det var dagen derpå på Gjellum i aften. Været var tungt. Matta var bløt. På tribunen telte vi 30-35 lojale publikummere. Pluss Monica og Torill. De er alltid der. Alltid på match. Som ekte heggedalskvinns skal og bør være.

For kjekkasene fra a-lagsgarderoben hadde tatt det pent på 17.mai- skulle en tro kampens løp.

Og som vanlig var det elleve staute karer som ble sendt utpå for å krige inn tre nye poeng. Følgende elleve fikk æren fra start: Torgersen, Småhaug, Strand, Hansen, Mosveen, Abbas, Bøe, Gundersen, Røisland, Tømmernes og Atli.

Kveldens motstander derimot. Luka FK fra Oslo. De mønstret elleve mann. Nøyaktig. Ingen trener og en utespiller med feil drakt. Det ble også rapportert inn før kampstart at en av bortelagets startende spillere kom direkte fra heisatur i Thailand og til Gjellum.

- Vær fornøyde med at vi stiller lag i det hele tatt, kom det fra en av gjestenes spillere før kampstart.

Rammen var dermed satt.

Og allerede like etter avspark oppstod det dramatikk. Ballen hadde ikke nok luft. Vi prøver på nytt. Femtedivisjon, der altså. Og vi smeller til fra start.

2 min: Fantasykongen Espen Røisland nikker en corner like over.

3 min: Veteran og lagets eldste, Zishan Abbas sender et langskudd i tverrliggeren.

4 min: Fra benken foretar Petter Lunde en analyse av Steinar Hansens utseende. - Han ligner veldig på komiker og programleder i fjernsyn, Henrik Elvestad.

- Han er tynn i det korte håret sitt, høres det også fra benken. Det er usikkert hvem som kommenterte akkurat det.

10 min: Jan Tømmernes har våknet. Rundet keeper og setter inn 1-0. Lekent.

15 min: Mannen som er inne i sin attende sesong med logoen på brystet, Zishan Abbas, blir felt i Lukas sekstenmeter. Straffe. Soleklart. Fra straffemerket er kaptein Fredrik Bøe iskald. Setter ballen i mål og gjennom nettet. Det må teipes. Men vi leder 2-0.

23 min: Luka scorer, men dommeren annullerer. Offside.

32 min: Atli setter inn 3-0 og det later til at den gode stemningen fra 17.mai i går vedvarer utover 18.mai-kvelden.

Vi tar pause med en komfortabel ledelse. Kveldens "Nærmest Krysset" blir Petter Lunde. Vi gratulerer.

Første kvarteret av andre omgang er ikke verdt mye tekst. Vi hopper derfor til minutt 63. 4-0. Signert Jan Banan Tømmernes. For det var aldri tvil i aften. Lukas elleve mann ble redusert til ti da skader inntraff gjengen fra Oslo. På hjemmelagets benk var stemningen god. Det var snart duket for en debutant.

En debutant som ikke hadde egne leggskinn, bar preg av noen rolige nerver, samt mange oppmuntrende ord fra lagkameratene. Tidligere Iskriger Erik Follestad Johansen skulle inn. Kjenne på nivået. På stillingen 4-0. Det kunne jo ikke gå galt?

77 min: Folle entrer matta til øreduvende jubel fra hjemmelagets benk. Gratulerer med debut, Folle!

81 min: Jan serverer Atli som chipper inn kveldens femte mål. Galant. Iskaldt.

84 min: Folle får sin første og eneste touch på ballen når han måker et nydelig femmeterspark over midtbanen. - En bunnsolid femmeter, konkluderes det på benken.

86 min: Denne gangen er det kaptein Bøe som serverer vår målkåte islending. Atli gjør det igjen. Kaldt. Rolig. Som skjæra på tunet. Ny chip. 6-0. Tennissiffer på Gjellum.

90 min: Nytt frekt angrep av hjemmelaget. Denne gangen tar Atli servitørrollen. Foran mål venter en trippende Petter Lunde (samt et par andre grønnkledde som ivrig vil melde seg på scoringsorgien). Men det er Lunde som får siste ord. Måker inn 7-0. Dommeren har sett nok. Publikum har sett nok.

Vi holder nullen. Vi scorer syv. Tar tre poeng. Og rusler fornøyde av matta. Siggen kliner litt med en kvinne (vi antar det er dama) og innser trolig at han får tøff kamp om keeperplassen fremover.

Torsdag 1.juni er det nye muligheter. Da ønsker vi Teisen IF velkommen til Gjellum. Vi håper på strålende vær. Masse heggedølinger på kamp. Lag liv. Kjøp kaffe og vaffel. Støtt gutta fra 1389. Så lover vi flere mål og mye moro.

Heggedal-Luka 7-0 (3-0)

Gjellum stadion: 35 tilskuere

Mål: 1-0 (10.) Tømmernes, 2-0 (15.) Bøe (straffe), 3-0 (32.) Atli, 4-0 (63.) Tømmernes, 5-0 (81.) Atli, 6-0 (86.) Atli, 7-0 (90.) Lunde.

Marsipan!


Det oppstod for øvrig draktkrøll i dag da kjekkas Lasse Rademacher måtte låne ut sin drakt nummer ni til Gunde. Da også nummer 17 var i bruk - måtte Rademacher entre matta med det noe utradisjonelle nummeret 171.Eget gress

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 20. Apr 2017

Endelig var påsken over. En lang og seig påske. For a-laget sparket i gang sesongen for over to uker siden. Så var det duket for ferie. Det passer dårlig med ferie og fotballfri etter en seriekamp. Det skjønner de fleste. Så var spørsmålet hvem som hadde brukt ferien best. Heggedal eller Grüner IL som var årets første gjester på den tynnslitte kunstgressmatta på Gjellum.

Vi har gledet oss i flere dager. Trippet rundt. Hatt gode treninger. Det er noe eget ved å spille på Gjellum. Matta kunne dog vært byttet ut for lengst (håper dere leser dette i Asker Idrettsråd). Den sure vinden (fra Vollen). Vaflene. Kaffen. Kiosken - med nye kioskdamer for sesongen. Folka på tribunen. Alle trofaste støttespillere. Endelig var det dags. A-laget fra 1389 var tilbake.


Det er kanskje ikke lov å nevne det i et kampreferat, men et kjent bettingfirma kjørte odds på oss før kamp. Webred fikk aldri sjekket den oddsen, men bare det å bli nevnt er jo stort for et lag som spiller i divisjon fem.

Følgende elleve fikk æren av å starte årets første hjemmekamp: Torgersen, Småhaug, Berglund, Strand, Hansen, Abbas, Mosveen, Bøe, Hellman, Heimisson, Lunde.

På benken satt: Korslund, Helseth, Nielsen, Engesvik og Evans.

Avspark.

3.min: Atli sender avgårde et vådeskudd.

6.min: Mosveen kaster ulltrøyen og viser overkroppen til Gjellums kvinnelige fanskare. De kommer helt sikkert tilbake neste hjemmekamp.

7.min: Reserve Fredrik Korslund slentrer ned i rolig ganglag og finner plassen sin på benken. Korslund har mikset seg en proteinshake i garderoben. - Tipper han har snudd kjerringa, melder Robin Evans fra venstre benk.

9.min: Mosveen, uten ulltrøye, leverer en kandidat til årets beste mottak i fart. I hvert fall i følge juniortrener og bondesønn Anders Helseth, som er i det humoristiske hjørnet - også i aften.

Rent spillemessig var det dog lite å skrive hjem om det første kvarteret. Vi snur tiden fremover.


20.min: Zishan Abbas, med nylakkerte sko (i fargen grønt) finner kaptein Fredrik Bøe. Bøe gjør som i serieåpningen. Setter ballen i mål. 1-0.

Og det var strengt tatt ikke så veldig mye mer som skjedde denne omgangen.

- Noe av det tristeste jeg har sett, melder innbytter Michael Nielsen i pausen. Nielsen, som er kjent for å smelle ballene i krysset i pausen, valgte for første gang i HILs historie å avlyste "Nærmest Krysset" i pausen, grunnet svake bidrag.

Det skal også nevnes at nevnte Korslund holdt på å få gult kort av dagens kampleder, da han ved en feiltakelse hadde tatt på seg dommerens vanter i løpet av første omgangen.

- Det der er nesten gult kort, kunne mannen med kortstokken melde, med et glimt i øyet, før han tok seg en fortjent hvil i dommergarderoben.

Andre omgang.

De drøyt femti tilskuerne på Gjellum hadde knapt satt seg før Grüner hadde vært på ferde i kampens andre del. Kvitteringen var et faktum. 1-1 og lillatrøyene fra hovedstaden jublet hemningsløst.

Og det var gjestene som var kvikkest i begynnelsen av andre omgang. - Det er no jævlig påskeferie over detta, kommenterte Mosveen fra benken.

For det ble litt av en støkk for hjemmelaget da gjestene fikk frispark fra tjue meter. Det skal Grüner ha. Frisparket satt. Rett i kassa. 1-2. Pent, men irriterende.

SÅ våknet hjemmelaget. Et par rotasjoner på laget. Og vipps var det et nytt lag på banen siste del av matchen. HIL jaget. Grüner falt og brukte tid. God tid.

For sjansene kom i fleng nå. Tre minutter før slutt. HIL-legende Zishan Abbas, i sin attende sesong på a-laget. Who else? På corner. 2-2. Mål og assist. Ikke verst av en 35-åring.

Og presset sluttet ikke der. Vi skaper to-tre gigasjanser, men marginene var ikke på vår side.

2-2. Slutt. Vi kom. Vi gikk. Og vi var middels fornøyde.

Det er heldigvis tidlig i sesongen ennå. Men vi er alle enige om at vi kan bedre. Med vårsola kommer måla. Poengene. Seierne. Og muligens også enda flere på tribunen?

Torsdag 4.mai er vi tilbake på eget gress. Da venter Langhus. Sees vi?

Heggedal-Grüner IL 2-2 (1-0)

Gjellum: 50 tilskuere

Mål: 1-0 (20.) Bøe, 2-2 (87.) Abbas.
DNB Heggedal Cup 2017

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 15. Mar 2017

Velkommen til DNB Heggedal Cup 2017!

Lørdag 1. april spiller J03 og søndag 2. april spiller G03


Her er link til helgens kampoppsett:

https://profixio.com/matches/dnbheggedalcup20179er...Gratulerer så mye til Kolbotn J03 med seier i DNB Heggedal 2017