Ny medisinsk samarbeidspartner til Gui fotball

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 17. Jun 2020

Vi er meget godt fornøyd med å få med oss NaprapatGruppen - Asker sportsklinikk på laget.

GUI - fotball har over tid vært på utkikk etter en medisinsk samarbeidspartner som har erfaringer med fotballskader og idrettsskader. Ved å nå inngå et samarbeid med NaprapatGruppen- Asker sportsklinikk får vi en helt unik kompetanse på idrettsskader.

NaprapatGruppen - Asker sportsklinikk hadde i årene 2005 - 2008 et samarbeid med Vollen-Heggedal sitt A-lag der klubben var meget fornøyd med jobben de gjorde. Årene 2008 -2018 hadde klinikken det medisinske ansvaret i Asker fotball herrer. Vollen sitt A-lag har jevnlig gjennom årene også benyttet klinikken. NaprapatGruppen - Asker sportsklinikk har over flere år bygd opp en solid kompetanse der alle terapeutene har erfaring med å jobbe med idrettsskader og særlig fotballskader

Fra slutten av august vil de på klinikken i Asker starte opp med åpne timer for alle medlemmer i GUI sportsklubb fotball. Klubben vil også få verdifull kursing samt medisinsk utstyr gjennom avtalen. Vi er glade for at dette blir et tilbud til hele klubben sier NaprapatGruppen - Asker sportsklinikks innehaver Espen Rustgaard.

Vi i GUI - fotball har vektlagt kompetanse og bredde i behandlingstilbudet klinikken tilbyr som de viktigste ved valg av samarbeidspartner. Klinikken tilbyr blant annet trykkbølgebehandling, diagnostisk ultralyd, ultralydveiledede behandlinger, såletilpasning for å nevne noe. Les mer om deres behandlingstilbud på www.sportsklinikk.no og www.naprapatgruppen.no.

Vi ser frem mot et godt samarbeidmed NaprapatGruppen - Asker sportsklinikk til nytte for alle våre medlemmer tiden som kommer.Velkommen til Tine Fotballskole uke 26 og 32

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 29. Mai 2020

Etter nøye overveielse har vi i Gui Fotball besluttet å gjennomføre TINE-fotballskole første uke etter skolen er ferdig i uke 26 (22-26 juni) og i uke 32 (3-7 august). Det blir selvfølgelig innenfor myndighetenes retningslinjer og etter gjeldende forskrift fra Kommuneoverlegen i Asker. Dette betyr at det blir noen restriksjoner, blant annet at deltagerne må ha med egen mat. Videre vil vi ha flere instruktører og dele opp fotballskolen med aktivitet både på Arnestad og Gjellum. 

Alle foreldre skal kunne være trygge på at gjeldende smitteverntiltak ivaretas på en betryggende måte.
Påmelding til fotballskolen skjer her: 

https://guisk.explendo.no/produkt/b2bf6a06