Gui Sportsklubb - Fotball

Gui Sportsklubb - Fotball

Bli med på Tine fotballskole i Gui Sportsklubb i uke 25 og uke 32

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 10. Feb 2021

Vi inviterer alle gutter og jenter født fra 2009-2014 til å delta på et av årets store høydepunkter i Asker. 

Tine Fotballskole foregår på både Arnestad Idrettspark (Vollen) og Gjellum stadion (Heggedal) i både uke 25 og i uke 32 mandag-fredag fra kl. 09:00-15:00. 

  • I uke 25 (21/6 – 25/6) uka etter skoleslutt i juni. Deltagerne kan velge om de vil delta på Arnestad idrettspark eller Gjellum stadion.
  • I uke 32 (9/8 -13/8) som er uken umiddelbart før skolestart i august. Deltagerne kan velge om de vil delta på Arnestad idrettspark eller Gjellum stadion.

Det er mulig å levere spillere fra kl. 08:00 og spillerne må hentes senest kl.16:00. Mellom kl. 08:00-09:00 og 15:00-16:00 vil spillerne være under voksent oppsyn - men det er ingen organisert aktivitet i dette tidsrommet

Vi vil følge korona regler som er gjeldende under fotballskole ukene. Dersom det er forenelig med gjeldende korona regler, vil vi i år servere både mat og frukt.

Vi deler inn i faste grupper og med faste instruktører for å unngå smittefare i løpet av uka. 

Om det skulle bli få deltakere på de to eldste kullene (2009-10), vil de kanskje bli slått sammen til en gruppe på et av stedene (Arnestad eller Gjellum). Dette for å kunne opprettholde et godt tilbud. Dersom dette blir aktuelt, vil info i så fall komme i god tid før oppstart. Og med mulighet for transport mellom stedene.

  • Tine Fotballskole foregår på de to flotte kunstgressbanene på Arnestad og på Gjellum i Heggedal som er oppgradert med nytt dekke og ny 7-er bane. Man velger sted ved påmelding.
  • Alle deltakerne får sin egen t-skjorte, sekk, fotball og drikkeflaske som brukes under fotballskolen.
  • Instruktørene vil bli ledet av trenere fra vårt Telenor Xtra FFO i Gui SK fotball og vil bestå av ungdomstrenere fra Gui Sportsklubb. Instruktørene har god erfaring med spillere på alle nivåer. Og som sørger for at samtlige spillere trives godt og får differensierte sportslige utfordringer i forhold til korona regler som til hver tid er gjeldende på fotballskolen. 
  • Vi har egne jente trenere og stort ekstra fokus på jentene!
  • Deltakerne vil gjennom uken få øvd seg på overordnede temaer så som føring/finter, pasningsspill, forsvarsspill og score mål.
  • Vi vil fortsetter suksessen fra siste årene – med kortere- og flere økter per dag - alt for å opprettholde en god og variert aktivitet gjennom hele dagen.
  • Vi garanterer perfekte forhold, et meget bra sportslig opplegg og med mye lek og moro

For de yngste deltakerne (gjelder 2014 og 2013) er det mulig å melde på etter barnets interesse for fotball og vi prøver å dele inn i grupper tilpasset dette. På den måten kan vi tilfredsstille alle behov, både de som er kjempe interessert i fotball, og de som bare er litt interessert i fotball og vil drive med noen andre leker i tillegg.

Til alle nye og alle erfarne deltagere: Velkommen skal dere være!

PRIS pr. deltaker er kroner:

  1. 1.490,-  for hel uke (uke 25 og 32)

pr. deltager pr uke.

Påmelding skal skje via eget påmeldingsskjema som sikrer at vi får inn de nødvendige opplysninger. Etter at deltager er påmeldt via dette skjema, får man bekreftelse på e-post. 

Lenke til påmeldingsskjema:   

Påmelding GUI TINE-fotballskoler 2021

Betaling av deltakeravgift skal skje til konto: 1503.73.37207

Husk å skrive barnets navn i merknad ved betaling.

Har dere spørsmål, ta kontakt med Sportslig leder Gui SK fotball, Svein Roar Aandal på mail: sveinroar.fotball@guisk.no 

 

SC__Gui SK TINE Fotballskole uke 25 og uke 32 på Gjellum og Arnestad 2021.pdf


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline