A-laget søker sylskarp penn!

Postet av Heggedal IL - Fotball den 6. Jan 2019


Vil du bli med på innsiden av landet kuleste breddegarderobe?

Heggedal Fotball i 4.divisjon søker en person med sylskarp penn som kan overta web-ansvaret for a-laget.

Din jobb vil være å lage kampreferat både fra benken og banen, styre vår meget operative Twitter-konto under kamper og legge ut kule bilder på vår stadig voksende Instagram-konto.

Høres dette spennende ut?


Bor det en skribent i deg? Vil du bli med på moroa hver tirsdag klokken 20.15 gjennom sesongen i 4.divisjon - som også i år inkluderer kvalifisering til NM?

Kontakt: d_vegel@yahoo.no - 90732039 om du er interessert!

0 Kommentar

Her er a-lagets nye hovedtrener

Postet av Heggedal IL - Fotball den 4. Des 2018

Fredrik Bøe er ansatt som ny hovedtrener for Heggedal Fotballs a-lag. Bøe, som de siste årene har styrt midtbanen som kaptein, får med seg Atli Heimisson som sin assistent.

Duoen er begge godt kjent i bygda, da deres daglige virke er på Hovedgården Ungdomsskole.

Det tror Fredrik vil være en fordel, så nå fokuset skal være på å satse mer på lokale unggutter opp mot a-laget.

- Jeg føler jeg har god oversikt over de fleste spillerne her i bygda, og det tror jeg vil være en fordel for meg, sier den nyansatte treneren, som også føler en viss stolthet over å ha blitt a-lagstrener for 1389s stolthet.

- Det er klart jeg er stolt, denne bygda er en viktig del av meg, og har vært de siste årene, og jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på jobben skikkelig, sier Bøe, som allerede nå er i gang med frivillig trening for både a-laget og Heggedal 2, før a-lagsgutta møtes til pre season i januar. 


0 Kommentar

En bauta takker av

Postet av Heggedal IL - Fotball den 25. Mai 2018

Fredag ble det kjent at Thomas Strand legger fotballskoene på hylla. 

Strand har i en årrekke vært en viktig bidragsyter for seniorfotballen i Heggedal, med sin fantastiske venstrefot, rappe kommentarer og lune humor. 

For hvem glemmer ikke Strands utbrudd på en dommer for et par sesonger siden, da forsvarsspilleren følte han fikk lite hjelp av kamplederen: - Unnskyld, herr kampleder, ropte han, så hele innbytterbenken gjallet av latter - en kommentar som fortsatt vil sitte godt i veggene på Gjellum i årene som kommer. 

Thomas gjorde comeback i 2016, og har vært en solid bidragsyter både på banen, men også i garderoben - og det blir et stort tomrom å fylle på Gjellum, nå som kjekkasen velger prioriterer familie, jobb og videre karriere. 

Så ble det kanskje symptomatisk at han satte punktum på Gjellum med et drømmemål i siste hjemmekamp mot Holmen - som en avslutning på en flott karriere i grønt og hvitt. 

Vi takker for lang og tro tjeneste i HIL-drakta, og ønsker Strand velkommen til å bidra med rappe kommentarer og historier på hjemmebenken i tiden som kommer. 
0 Kommentar

- Screaming challenge free kick!

Postet av Heggedal IL - Fotball den 2. Mai 2018A-lagets fjerde serierunde stod for døren tirsdag kveld. På selveste 1.mai. Ny bortetur. Denne gangen av den lengre sorten. Løren kunstgress. Motstander: Hasle-Løren. 

Stemningen var som vanlig god i den hjemmekoselige garderoben til Hasle-Løren. Malt i klubbens farger. I kjelleren var det dusjfasiliteter fra før krigen. Været var surt, men det ble fort varmt i den trange garderoben. Serveringen var det heller ingenting å utsette på. Fruktfat ble båret inn av en delegat fra hjemmelaget. Kaffen måtte vi ordne selv. Daniel Øverbye har nå 180,- i kreditt fra lagkassa da han måtte legge ut for tre kanner kaffe. 

Klokken nærmer seg 19.30 når siste del av troppen kommer valsende inn i garderoben. - Vi holdt på å havne i Elverum, forteller svenske Joel Berglund. Elgstua blir deretter nevnt, før de gode elg-rettene blir samtaleemnet de neste minuttene. 

Før kamp blir det også diskutert hvor årets lagtur post sesong skal være. Med et foreløpig budsjett på 1500,- totalt på hele laget, blir det trolig en pils og en togbillett til Oslo på samtlige. Vi håper og tror det kommer flere tunneler og forsinkede spillere i månedene som kommer. 

Videre er det ut på matta for å kjenne litt på banen. Enkelte hevder banen ser for liten ut. Matris Paal Røisland og Heggedals egen Egil Roger Olsen, Terje Småhaug er av en annen oppfatning: - Banen ser for lang ut, hevder duoen. 
Det både måles og vurderes. Vi blir enige om at den helt sikkert er innenfor FIFA-reglementet for godkjente 4.divisjonsbaner i Oslo Fotballkrets.

Innbytterbenkene var det i hvert fall ingenting å si på. - Her er det plass til en hel ellever, konkluderer matris Paal Røisland, som virkelig er on fire i dag. 

Følgende elleve startet for Heggedal: Follestad, Gundersen, Arneberg, Berglund, Bendixen, Hellman, Bøe, Rasch, Røisland, Heimisson og Tømmernes. 

På den gigantiske benken satt: Nielsen, Abbas, Kristoffersen og Evans. 

Avspark!

1 min: Det hender ofte at vi snakker om tidligere fotballstjerner på benken. I dag er det den tidligere RBK-helten Boti Goa som blir nevnt først. Hvor er han? Spiller han ennå? Det må googles. For fotballnerdene: Boti Goa Tyrolien Orpheè Demel avsluttet karrieren i Kazakhstan, etter å testet profflivet i både Georgia og Armenia. 

2 min: - Ikke dunke kula i &%&X!? til Arneberg, roper den engasjerte Hasle-treneren. 

8 min: Hvor spiller Jan Koller? Vi kommer aldri så langt at vi finner ut av det. 

9 min: Matris Paal kommenterer skuffet at ingen har notert at han nylig har klippet seg. - Jeg klippa meg hos en jævla fin, ei på Slemmestad. (Vi i Heggedal anbefaler selvsagt Cut Frisør). 

Det googles iherdig på HIL-benken hvem denne frisøren er. 

For den første halvdelen av omgangen var ikke særlig spennende. Derfor trekker vi frem høydepunktene fra benken istedet. 

20 min: Hasle-Løren slår inn fra flanken. Ballen detter ned foran Folle, og via skallen til Berglund, havner kula i eget mål. Hjemmelaget i føringen. 

25 min: Zishan Abbas har kjøpt seg kjærlighet på pinne i den fine Hasle-kiosken. 

26 min: - De er jævla usexy de draktene til Hasle-Løren, kommenterer Paal, fortvilet. 

36 min: Endelig skjer det noe spennende. Stian Rasch plukker opp kula på tjue og dunker til. 1-1. Et prosjektil opp i vinkelen. Og en soleklar nominasjon til årets gåll. 

41 min: Corner til Heggedal. Villdyret har våknet og ballen havner etter hvert hos Bendixen som lurer ballen videre til kaptein Bøe. Den nybakte pappaen banker inn 2-1-ledelsen. Det jubles. 

43 min: Hjemmelaget trøkker på, og Folle varter opp med to redninger i De Gea-klassen. Dessverre er vertskapet på returen, og alle gode ting er tre. 2-2. 

Pause. 

I pausen er det Robin Evans som er "Nærmest Krysset". 

51 min: Straffe til oss i det Atli blir dratt ned i boksen. Røisland er sikker som DNB, og vi leder på nytt! 

52 min: En kopi av hendelsen like før. Ny straffe. Atli blir felt igjen. Røisland tar den på nytt. Denne gangen redder keeperen. 

66 min: Webredaksjonen påpeker at det lukter solkrem rundt Løren kunstgress. 

69 min: Det blir småampert på matta nå. Hjemmelagets trener kommuniserer på engelsk. Uvisst hvorfor. 

- Screaming challenge free kick, ropes det. Og HIL får frispark. 

77 min: Atli blir maltraktert av en Hasle-back. Det bannes på både norsk, islandsk og engelsk (hjemmelagets back ropte ofte på dette språket). Vi får ingenting. Shocking. 

Og slik forløp andre omgang seg. Heggedal Fotballs Twitter-konto fikk veldig mange følgere, vi trykker på og er nære opptil flere ganger å sette spikeren i kista. Men det ville seg ikke. 

89 min: Hasle-Løren er på en sjelden visitt i andre omgang. Effektive som få. 3-3 og vi banner og sverter. Mot spillets gang. De jubler som de har vunnet VM. 

Dommeren blåser av, og årets første poengtap er faktum. 

Vredens skuffelse og irritasjon skal taes ut i toppkampen mot Årvoll IL på Gjellum allerede i morgen, torsdag. 3.mai - avspark 19.30. Møt opp. Hei på Heggedal. Vi skal gi alt for å fortsette den gode starten på sesongen. 
 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline