Velkommen til Gjellum!

Postet av Dag Magne Skogli Vegel den 11. Apr 2016

Hovedtrener Terje Småhaug ønsker med dette alle heggedølinger velkommen til seriekamp igjen på Gjellum stadion.

Hei alle sammen.

Velkommen til ny spennende sesong. Vi gleder oss enormt mye og håper dere gjør det samme.

Jeg tror det blir en morsom og spennende sesong med mye fin fotball. Vi startet med seier borte i første kamp med 2-1 mot Lille Tøyen. Begge scoringer ved Jan Banan Tømmernes etter pasninger av Thomas R Småhaug og Petter Lunde. Vi spilte en bra første kamp og burde vunnet mer men det viktigste i første kamp var å få en god start. Det klarte vi.

Vi har fått noen nye gode spillere som Jan Banan Tømmernes, Fredrik Bøe, Robin Hellmann, Espen Røisland og Joel Berglund. Alle med fortid i høyere divisjoner. Samtidig er vi opptatt av å ta vare på våre lovende juniorer. Stallen består derfor etablerte spillere samt lovende juniorer.

Vi er ønsker å være et spillende lag i år som skaper mange sjanser og mål. Dette skal vi få til gjennom tempo på ball og gjenvinning som fokusområder. Vi ønsker å fremstå som et lag med gode holdninger slik at det kommer mange på våre hjemmekamper.

Målsetting i år er topp 3 med mulighet for kvalifisering til NM.

Velkommen til første hjemmekamp på tirsdag kl.2015 mot Kolbotn. Vi håper DU kommer.

Terje R Småhaug

Status før første hjemmekamp: Terje Vaaten, Michael Hansen, Zishan Abbas og Robin Evans er ute med skader. Ellers er samtlige klare til dyst for første gang på Gjellum i år.

Tirsdagens motstander Kolbotn åpnet med 1-1 hjemme mot nyopprykkede Fremad Famagusta.

Vi anbefaler alle heggedølinger å ta turen innom Siam Sushi før kampstart. 20% på all mat til alle Heggedals-supportere. Ellers er kiosken delvis åpen grunnet DNB-Heggedal Cup. Det vil bli muligheter for kaffeservering.

Da håper vi mange sambygdinger tar turen til Gjellum foran sesongens første hjemmekamp.

Vel møtt!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline